Καλώς ήρθες, για να βρίσκεσαι σε αυτήν την σελίδα ή έχεις επιλέξει να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο μας ή το έχεις ολοκληρώσει. Το ταξίδι προς την γνώση είναι συνεχές και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι σου έχουμε δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια.  Αναζήτησε το σεμινάριο που έχεις επιλέξει και με τους κωδικούς που σου έχουμε στείλει άνοιξε όλες τις σημειώσεις και όλα τα video των σεμιναρίων. Φυσικά και όλοι οι εισηγητές είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν και να σε κατευθύνουν. Μην ξεχνάς: Η γνώση είναι δύναμη. 


Σεμινάριο βασικής βοτανολογίας 

Αγαπητέ σπουδαστή,  έχεις την  ευκαιρία να έρθεις σε μια πρώτη επαφή με τα βότανα και τις ιδιότητες τους. Η βοτανολογία προάγει την υγεία, μπορεί να βελτιώσει περιπτώσεις ασθενειών και να βελτιώσει την ζωτικότητα του κάθε ατόμου. Όλα τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν αρκεί να ξέρεις να χρησιμοποιείς  τα βότανα σωστά. Σε όλο το μάθημα αναλύονται  πολλά διαφορετικά βότανα, τα συστατικά τους και οι ιδιότητες τους. Σου προσφέρουμε όλα τα εργαλεία για να έχεις μια ολοκληρωμένη και σωστή πληροφόρηση πάνω στην βοτανολογία.

Στα παρακάτω link θα βρεις όλες τις σημειώσεις και όλα τα χρήσιμα εργαλεία για να εντρυφήσεις στο μαγικό κόσμο των βοτάνων.  [Τα link χρειάζονται κωδικό στο πρώτο email εγγραφή σας έχετε λάβει όλους τους κωδικούς.]  Εάν έχεις χάσει τους κωδικούς σου συμπλήρωσε την φόρμα, στο μήνυμα γράψε “ανάκτηση κωδικών” πάτησε εδώ

Σε αυτό το link θα βρείτε το Ερωτηματολόγιο βασικής βοτανολογίας (το ερωτηματολόγιο καλό είναι να απαντηθεί ανάμεσα στα δύο μαθήματα).

Σε αυτό το link θα βρείτε το Βίντεο των βοτάνων της βασικής βοτανολογίας